Dr. Corneliu Ion Moldovan

Informatii

Medic specialist oncolog, competenta laser, competenta acupunctura, cercetator stiintific principal gr. 2, lector si visiting proffesor post universitar, Doctor in stiinte (MA)
Directorul Institutului National de Medicina Complementara si Alternativa
Presedintele Societatii Romane de Acupunctura
Lector Senior Acupunctura si Terapie Laser de Putere Mica
- Consultatii generale
- Consultatii oncologie
- Consultatii acupunctura
- Consultatii laserterapie
- Masuratori electrodermale in scop diagnostic (Reflexe Electro Dermale de potential, impedanta electrica, rezistenta electrica)
- Masuratori termodermale non-contact (IR)
- Determinari de tip analiza neconventionala QUANTUM
- Determinari de tip analiza neconventionala NLS (analiza neliniara)
- Acupunctura manuala cu ace
- Acupunctura electrica, TENS acupunctural si Laser-acupunctura
- Laserterapie de joasa energie (LLLT) - scanning, punctura
- Electropunctura, electroauriculopunctura si TENS
Competente:
- laser acupunctura
- electropunctura
- laser terapie
- reechilibrare energetica
- terapie electromagnetica pulsata
- terapie prin biorezonanta
- color terapie
- consult oncologic
- consult medicina traditionala
- masuratori electro si termodermale
- termografie
- biorezonanta magnetica quantica
- analiza opt-dimensionala neliniara( 8D-NLS ) LRIS
- bio-feedback

ANALIZA OPT-DIMENSIONALA NELINIARA (8D-NLS) LRIS (hardware/software 2016)
pentru stabilirea starii de sanatate actuale si a tendintelor viitoare, prin bio-rezonanta, iridodiagnostic, analiza aurei, analiza bio-campului si analiza grupei sanguine. Terapie bio-energetica de reechilibrare prin biorezonanta si bio-feedback interactiv, recomandari si generare de remedii homeopate, testare compatibilitate alimente, medicamente si suplimente nutritionale

 

Nomination INMCA 2016 Best Entreprise, Best Manager
Dipl. Excelenta PROINVENT 2016
Diploma Excelenta Corneliu Group 2016
Medalia de Aur Salon Inventica Geneva 2015
Medalia de Aur Geneva 2015
Diploma Societatea Inventatorilor din Franta – 2015
Medalia de Argint Uniunea Inventatorilor din Croatia
Medalia de Aur si Diploma de Excelenta PROINVENT 2015
RECOMMENDATION Academic Oxford 2015 CM
Corneliu Moldovan (1) Revista Taifasuri 2016
Corneliu Moldovan (1) Revista Taifasuri 2016
Apa structurata purifica si detoxifica, accelereaza circulatia si oxigeneaza organismul

 

Interviu in exclusivitate cu prof. dr. Corneliu Moldovan, directorul Institutului National de Medicina Complementara si Alternativa: “Boala societatii noastre este stresul”

Doctorul Corneliu Moldovan a ajuns astazi, dupa ani si ani de practica si studiu, sa fie unul dintre cei mai renumiti medici in medicina complementara si alternativa din Romania. Practic, cu el incepe topul celor care, prin zeci si sute de procedee aplicate cu maiestrie, mergand de la stravechea acupunctura si pana la ultramoderna laserpunctura, pot face ca bolile din organismul uman sa dispara la fel de repede cum au aparut. Profesorul Moldovan a fost de acord sa dezvaluie cateva din “misterele” medicinei alternative si complementare, precum si amanunte din indelungata sa activitate intr-un interviu exclusiv pentru PUTEREA.

Interviu Prof. Dr. Cornel Moldovan (www.almalife.ro)

Stimate domnule prof. dr Corneliu Moldovan, sunteti atat medic oncolog cat si specialist in medicina traditionala, complementara si acupunctura. Cum ati defini d-voastra cancerul dupa o vasta experienta in acest domeniu?
R: Denumirea de CANCER provine din latina (rac), acesta fiind termenul utilizat in antichitate pentru malignitate, cea mai familiara caracterizare a cancerului care are propietatile de anaplazie (pierderea diferentierii celulare, activitate mitotica ridicata si morfologie celulara anormala), invazivitate si metastazare. Cancerul poate fi denumit NEOPLAZIE sau NEOPLASM (in traducere: crestere noua), cancerul poate fi denumit TUMORA MALIGNA pentru a fi deosebit de TUMORA BENIGNA (tumoare care nu este cancer si nu are caracteristicile acestuia, este lipsita de gravitate si este curabila). Cancerul este in esenta: “o crestere anormala a celulelor care au tendinta de a prolifera intr-un mod necontrolat, au tendinta sa invadeze tesuturile inconjuratoare si in unele cazuri sa metastazeze (sa se raspandeasca) la distanta pe calea sistemului circulator sanguin si limfatic. Cancerul nu este o singura boala – este un grup de mai mult de 100 de boli distincte si diferite[…]