Pacientul si medicul
sunt parteneri
in procesul de vindecare!
Clinica QI

Despre parinti!

Social

Incep articolul remarcand si marturisind ca sunt uimita adesea de cat de obositi si epuizati arata parintii micilor mei pacienti.

In clinica Qi tratam o gama larga de pacienti, de la copii de 5 ani pana la adulti de 70 – 80 ani, dar majoritatea copiilor au parinti care ar trebui sa se trateze sau sa consulte psihologul.

Vad parinti, bunici,care sunt tristi,uneori nepasatori si de cele mai multe ori lipsiti de energie. 

Ce oferim copiilor nostri?
Veti raspunde sigur indignati sau chiar iritati: "Muncesc numai pentru el ca sa nu-i lipseasca nimic!"
Gresit dragi parinti!

Daca sunteti casatorit (a) implicat(a) intr-o relatie de iubire, asigurati-va ca pretuiti aceste lucruri. Acestea sunt sursele primare de energie care alimenteaza viata copilului dvs. Mare parte din voi va petreceti viata simtindu-va neapreciati pentru eforturile facute. Adesea lipsa de apreciere apare pentru ca nu se traduce prin iubire. 
Munca de dimineata pana seara poate si modul vostru de a spune "va iubesc" familiei, inseamna de cele mai multe ori ca sotia/sotul poate intelege dragostea prin "el ii culca sau le da mancare copiilor astfel incat eu sa pot termina o lucrare pe care o am de predat". 
Ganditi-va la asta. Credeti ca este iubire? Credeti ca copilul dvs. va simti corect ce faceti pt el? 
In acest articol va cer sa reflectati mai serios la viata voastra de familie.Subliniez importanta faptului de a pastra ceva timp in fiecare zi pentru a oferi copilului vostru darul atentiei voastre.
Relatia educatie – varsta are aceeasi importanta pe tot parcursul vietii individului si mi-as permite o sugestie pe usa frigiderului "Indoaie copacul cat este mic si invata copilul pana nu a crescut mare".
Imi permit sa spun ca de la mama vin cele dintai naravuri ale copiilor.
 Sa nu uitati:
Familia este primul grup de socializare din care face parte copilul, determinand comportamentul acestuia si  amprentandu-i copilaria. Familia este un fel de "coperativa de sentimente" capabila sa-i sprijine dezvoltarea intelectuala, motivationala, afectiva, estetica, morala.


Psih. dr. Rodica Ioan

Echipa de specialisti


Diana Niculescu o tanara kinetoterapeut ce aduce armonie in corpul oamenilor.Analiza tri-dimensionala neliniara (3D-NLS) Metatron/Diacom (hardware/software 2015) pentru stabilirea starii de sanatate actuale si a tendintelor viitoare, terapie bio-energetica de reechilibrare prin biorezonanta si bio-feedback interactiv (pacient-aparat-operator)Paranormal !!! Aurora Sitarus, parapsihologul care uimeste lumea medicala asociind boala cu triada materie-energie-informatie, ofera consultatii in cadrul Clinicii QI.


Incepand cu data de 01.09.2012 s-a alaturat echipei de medici ai clinicii Qi reputatul specialist Dr. Teodor Coldea.
  • medic primar medicina sportiva
  • competenta acupunctura
  • competenta medicina ayurvedica
  • licentiat sociologie-psihologie

Salutam prezenta fizicianului Ioan Mamulas alaturi de echipa de medici ai Clinicii Qi.

intreaba specialistul
Aparitii tv

Lista alfabetica de afectiuni

Medicii nostri recomanda

Celadrin capsule

Celadrin este un produs natural marca Smart Living, produs prin procesul de esterifiare a acizilor grasi. Produsul Celadrin reprezinta o matrice de acizi carbonici grasi care au fost stiintific prelucrati sa atinga eficienta maxima in ceea ce priveste mobilitatea incheieturilor si sanatatea lor.


InoCell

Inozitol & IP6 previne aparitia si impiedica evolutia cancerului si, pe langa aceasta trasatura de baza, are si o serie de alte efecte extraordinar de benefice pentru organism (intareste imunitatea, protejeaza structurile celulare impotriva deteriorarii, reduce toxicitatea chimioterapiei, regenereaza ficatul, etc).


Turmalina

TURMALINA este o piatra semipretioasa cu proprietati curative exceptionale, proprietati care nu se mai regasesc la niciun alt material de pe planeta.

Turmalina este singura piatră permanent încărcată electric şi din acest motiv este denumită "magnetul cristalin". Fiind un element natural, turmalina nu are efecte secundare. În corpul fiecărei persoane există curent electric, fie încărcat pozitiv fie negativ cu încarcatură de 0.06 mA. Cristalele de turmalină produc curent exact cu aceeaşi încărcătură electrică şi acest lucru face posibilă echilibrarea energetică a persoanei. Turmalina este singurul mineral care funcţionează ca o sursă durabilă de energie. Aceasta produce ioni negativi şi energie termică joasă astfel creând energie naturală

Serviciu inactiv: www.clinicaqi.ro