Pacientul si medicul
sunt parteneri
in procesul de vindecare!
Clinica QI

Tratamente

In clinica noastra pacientii beneficiaza de o schema de tratament personalizata in functie de diagnosticul primit, astfel incat rezultatele sa apara rapid si pacientul sa simta inca din primele zile de tratament o ameliorare.

Tratamentele recomandate au rolul de a corecta dezechilibrele existente in organism, de a intari rezistenta acestuia, de a-i aduce un aport semnificativ de energie pentru refacere si vindecare.

Tocmai din aceste motive SANATATEA trebuie sa devina un subiect de interes pentru fiecare dintre noi, iar modalitatea cea mai simpla si lipsita de efecte secundare este medicina complementara si alternativa.

Tratamente medicina complementar alternativa

 • Sindroame posttraumatice
 • Exemple: Cicatrice vicioase, Edeme postoperatorii, nevralgii post-traumatice etc.
 • Boli metabolice si endocrine
  Exemple: Hipotiroidism, Insuficienta cortico- suprarenala, Sindromul de oboseala cronica etc
 • Boli psihice
  Exemple: Alcoolismul cronic, Anxietatea, Anxietatea/ Depresia nevrotica; Reactii depresive prelungite etc.
 • Boli ginecologice
  Exemple: Displazia mamara, Mastita, Dismenoreea, Sindromul premenstrual, Metroragia functionala, Menopauza, Infertilitatea feminina,Impotenta masculina.
 • Patologia urologica
  Exemple: Cistita nespecifica repetata, Retentia de urina, Enurezis.
 • Boli dermatologice
  Exemple: Furunculoza, Dermatite, Urticaria,Acnee etc.
 • Boli ale sistemului respirator
  Exemple: Bronsita cronica, Astmul bronsic, Infectiile recurente ale cailor aeriene superioare si inferioare etc.
 • Boli ORL
  Exemple: Rinitele alergice, Sinuzita cronica, Rinofaringita cronica, Faringita cronica, Disfonia, Hipoacuzia si Surditatea de perceptie.
 • Boli cardio-vasculare
  Exemple: Hipertensiunea arteriala, Hipotensiunea ortostatica,. Angina pectorala, Palpitatiile, Arteriopatia obliteranta periferica etc.
 • Boli gastro-intestinale
  Exemple: Constipatia, Sindromul colonului iritabil, Reflux gastro esofagian, Gastrita cronica, Dispepsia/ Hiperaciditatea gastrica, Colita cronica, Gastroenterite/ colite nespecifice, Diareea functionala, Colecistita si Dischinezia biliara etc

Echipa de specialisti


Diana Niculescu o tanara kinetoterapeut ce aduce armonie in corpul oamenilor.Analiza tri-dimensionala neliniara (3D-NLS) Metatron/Diacom (hardware/software 2015) pentru stabilirea starii de sanatate actuale si a tendintelor viitoare, terapie bio-energetica de reechilibrare prin biorezonanta si bio-feedback interactiv (pacient-aparat-operator)Paranormal !!! Aurora Sitarus, parapsihologul care uimeste lumea medicala asociind boala cu triada materie-energie-informatie, ofera consultatii in cadrul Clinicii QI.


Incepand cu data de 01.09.2012 s-a alaturat echipei de medici ai clinicii Qi reputatul specialist Dr. Teodor Coldea.
 • medic primar medicina sportiva
 • competenta acupunctura
 • competenta medicina ayurvedica
 • licentiat sociologie-psihologie

Salutam prezenta fizicianului Ioan Mamulas alaturi de echipa de medici ai Clinicii Qi.

intreaba specialistul
Aparitii tv

Lista alfabetica de afectiuni

Medicii nostri recomanda

Celadrin capsule

Celadrin este un produs natural marca Smart Living, produs prin procesul de esterifiare a acizilor grasi. Produsul Celadrin reprezinta o matrice de acizi carbonici grasi care au fost stiintific prelucrati sa atinga eficienta maxima in ceea ce priveste mobilitatea incheieturilor si sanatatea lor.


InoCell

Inozitol & IP6 previne aparitia si impiedica evolutia cancerului si, pe langa aceasta trasatura de baza, are si o serie de alte efecte extraordinar de benefice pentru organism (intareste imunitatea, protejeaza structurile celulare impotriva deteriorarii, reduce toxicitatea chimioterapiei, regenereaza ficatul, etc).


Turmalina

TURMALINA este o piatra semipretioasa cu proprietati curative exceptionale, proprietati care nu se mai regasesc la niciun alt material de pe planeta.

Turmalina este singura piatră permanent încărcată electric şi din acest motiv este denumită "magnetul cristalin". Fiind un element natural, turmalina nu are efecte secundare. În corpul fiecărei persoane există curent electric, fie încărcat pozitiv fie negativ cu încarcatură de 0.06 mA. Cristalele de turmalină produc curent exact cu aceeaşi încărcătură electrică şi acest lucru face posibilă echilibrarea energetică a persoanei. Turmalina este singurul mineral care funcţionează ca o sursă durabilă de energie. Aceasta produce ioni negativi şi energie termică joasă astfel creând energie naturală

Serviciu inactiv: www.clinicaqi.ro