Pacientul si medicul
sunt parteneri
in procesul de vindecare!
Clinica QI

Despre cresterea copiilor

Social

Referitor la solicitarea mai multor parinti de a primi informatii si sfaturi in abordarea educatiei celor mici, psihologul nostru d-na. Rodica Ioan va raspunde. Actiunea educativa inseamna:
 • crestere
 • dezvoltare
 • formare
 • socializare
 • culturalizare
Fiind un proces dificil, complex (are in vedere persoana educata si persoana care educa), atrage dupa sine responsabilitati multiple, un mod matur de a privi viata iar rezultatele bune apar daca exista:
 • Intelegere (de ce oamenii maturi au indispozitii, toane sau dorinte si copilul nu)?
  In aceasta situatie, parintele ii va arata copilului ce este spre binele lui argumentand de ce, in ce fel, cu ce efect, nu obligandu-l sa faca ceva impotriva vointei lui. Atitudinea ferma dar calma, explicatiile il vor face pe copil sa fie atent si sa inteleaga ce vrea parintele.

 • Consecventa
  Educatia nu da niciodata rezultate maxime daca:
  1. parintele impune restrictii nemotivate
  2. ameninta fara sa faca nimic din ce spune
  3. isi schimba mereu atitudinea fata de copil dupa diversele stari emotionale
  4. trateaza aceeasi fapta cand cu indulgenta, cand cu severitate
  5. pedepseste, isi neglijeaza copilul, o perioada aproape ignorandu-l

 • Autocontrol
  Este foarte importanta recunoasterea de catre copil a spiritului nostru de dreptate.

  Din pacate exista parinti care se infurie repede si la cea mai mica abatere adreseaza cuvinte urate, jignitoare, ameninta, injura. Nu uitati, copilul este oglinda parintilor sai! Aceste atitudini nu conduc obligatoriu la indreptarea copilului, ci mai curand vorbele, tonul si atitudinea sunt hotaratoare pentru aparitia sentimentului de ura si a dorintei de razbunare.Este deja cunoscut ca prea multa severitate dauneaza in educatie.

  Cand parintii impun nejustificat anumite lucruri sau copii sunt bruscati verbal si fizic, inteleg ca n-ar fi iubiti si se comporta in consecinta - rautatea naste rautate. Vorbele, tonul, atitudinea sunt hotaratoare in apropierea sau indepartarea dintre parinte si copil.

  Cei care citesc Biblia stiu ca parintele da intotdeauna binecuvantarea (cuvantul bun) copilului pentru ca acesta sa reuseasca in ceea ce isi propune.

  Dintr-o mie de virtuti, rabdarea si dragostea fata de copii sunt primordiale.
Nu uitati!
Comportamentul parintilor genereaza prietenia copiilor.
NU aplicati aceasta metoda cand copilul a "crescut si intelege!" este tarziu ..., raul s-a produs.

Psih. Rodica Ioan

Echipa de specialisti


Diana Niculescu o tanara kinetoterapeut ce aduce armonie in corpul oamenilor.Analiza tri-dimensionala neliniara (3D-NLS) Metatron/Diacom (hardware/software 2015) pentru stabilirea starii de sanatate actuale si a tendintelor viitoare, terapie bio-energetica de reechilibrare prin biorezonanta si bio-feedback interactiv (pacient-aparat-operator)Paranormal !!! Aurora Sitarus, parapsihologul care uimeste lumea medicala asociind boala cu triada materie-energie-informatie, ofera consultatii in cadrul Clinicii QI.


Incepand cu data de 01.09.2012 s-a alaturat echipei de medici ai clinicii Qi reputatul specialist Dr. Teodor Coldea.
 • medic primar medicina sportiva
 • competenta acupunctura
 • competenta medicina ayurvedica
 • licentiat sociologie-psihologie

Salutam prezenta fizicianului Ioan Mamulas alaturi de echipa de medici ai Clinicii Qi.

intreaba specialistul
Aparitii tv

Lista alfabetica de afectiuni

Medicii nostri recomanda

Celadrin capsule

Celadrin este un produs natural marca Smart Living, produs prin procesul de esterifiare a acizilor grasi. Produsul Celadrin reprezinta o matrice de acizi carbonici grasi care au fost stiintific prelucrati sa atinga eficienta maxima in ceea ce priveste mobilitatea incheieturilor si sanatatea lor.


InoCell

Inozitol & IP6 previne aparitia si impiedica evolutia cancerului si, pe langa aceasta trasatura de baza, are si o serie de alte efecte extraordinar de benefice pentru organism (intareste imunitatea, protejeaza structurile celulare impotriva deteriorarii, reduce toxicitatea chimioterapiei, regenereaza ficatul, etc).


Turmalina

TURMALINA este o piatra semipretioasa cu proprietati curative exceptionale, proprietati care nu se mai regasesc la niciun alt material de pe planeta.

Turmalina este singura piatră permanent încărcată electric şi din acest motiv este denumită "magnetul cristalin". Fiind un element natural, turmalina nu are efecte secundare. În corpul fiecărei persoane există curent electric, fie încărcat pozitiv fie negativ cu încarcatură de 0.06 mA. Cristalele de turmalină produc curent exact cu aceeaşi încărcătură electrică şi acest lucru face posibilă echilibrarea energetică a persoanei. Turmalina este singurul mineral care funcţionează ca o sursă durabilă de energie. Aceasta produce ioni negativi şi energie termică joasă astfel creând energie naturală

Serviciu inactiv: www.clinicaqi.ro