Pacientul si medicul
sunt parteneri
in procesul de vindecare!
Clinica QI

Patul de elongatie: Garantam tratarea cu succes a durerilor de spate!

Am conceput un tratament in 3 pasi cu rezultate garantate!
 1. Pentru inceput se incalzesc muschii cu lampa cu infrarosu, urmat de un masaj pentru relaxarea si incalzirea musculaturii spatelui.
 2. Se face elongatia coloanei  cu ajutorul patului de elongatie, astfel se creeaza o detensionare a tesuturilor intervertebrale ( discurilor intervertebrale )  reducandu-se durerea pana la disparitie.
 3. Dupa ce tratamentul de elongatie a avut loc, se urmareste intarirea musculaturii si tonifierea ei prin 2 mijloace: cu ajutorul unui electrostimulator, sau dupa caz, cu ajutorul exercitiului fizic facut in prezenta unui kinetoterapeut .

Afectiuni ce pot fi tratate:
 1. Afectiuni ale vertebrelor cervicale
 2. Intinderi ale musculaturii lombare
 3. Arterita reumatoida
 4. Osteoporoza
 5. Obezitate
 6. Hernie de disc
 7. Discopatie lombara – spondiloza
 8.  Discopatie cervicala – spondiloza

Programari

Contactati-ne 021-252.35.35
office@clinicaqi.ro

Echipa de specialisti


Paranormal !!! Aurora Sitarus, parapsihologul care uimeste lumea medicala asociind boala cu triada materie-energie-informatie, ofera consultatii in cadrul Clinicii QI.Echipa de specialisti ai Clinicii Qi s-a completat cu psihologul Unchis Adriana.


Incepand cu data de 01.09.2012 s-a alaturat echipei de medici ai clinicii Qi reputatul specialist Dr. Teodor Coldea.
 • medic primar medicina sportiva
 • competenta acupunctura
 • competenta medicina ayurvedica
 • licentiat sociologie-psihologie

Salutam prezenta fizicianului Ioan Mamulas alaturi de echipa de medici ai Clinicii Qi.

intreaba specialistul
Aparitii tv

Lista alfabetica de afectiuni

Medicii nostri recomanda

Celadrin capsule

Celadrin este un produs natural marca Smart Living, produs prin procesul de esterifiare a acizilor grasi. Produsul Celadrin reprezinta o matrice de acizi carbonici grasi care au fost stiintific prelucrati sa atinga eficienta maxima in ceea ce priveste mobilitatea incheieturilor si sanatatea lor.


InoCell

Inozitol & IP6 previne aparitia si impiedica evolutia cancerului si, pe langa aceasta trasatura de baza, are si o serie de alte efecte extraordinar de benefice pentru organism (intareste imunitatea, protejeaza structurile celulare impotriva deteriorarii, reduce toxicitatea chimioterapiei, regenereaza ficatul, etc).


Turmalina

TURMALINA este o piatra semipretioasa cu proprietati curative exceptionale, proprietati care nu se mai regasesc la niciun alt material de pe planeta.

Turmalina este singura piatră permanent încărcată electric şi din acest motiv este denumită "magnetul cristalin". Fiind un element natural, turmalina nu are efecte secundare. În corpul fiecărei persoane există curent electric, fie încărcat pozitiv fie negativ cu încarcatură de 0.06 mA. Cristalele de turmalină produc curent exact cu aceeaşi încărcătură electrică şi acest lucru face posibilă echilibrarea energetică a persoanei. Turmalina este singurul mineral care funcţionează ca o sursă durabilă de energie. Aceasta produce ioni negativi şi energie termică joasă astfel creând energie naturală