Pacientul si medicul
sunt parteneri
in procesul de vindecare!
Clinica QI

Ateliere de Formare post universitara in domeniile acupuncturii, laserterapiei si medicinii integrative

SOCIETATEA ROMANA DE ACUPUNCTURA MEDICALA SI MEDICINA INTEGRATIVA (SRAMMI)
Bucuresti, str. Ionel Perlea nr.10, sector 1; cornelmldvn@yahoo.com

ANUNT 

Societatea Romana de Acupunctura Medicala si Medicina Integrativa (SRAMMI) anunta organizarea unui ciclu de Ateliere de Formare post universitara in domeniile acupuncturii, laserterapiei si medicinii integrative, care se vor desfasura cu incepere din luna septembrie a anului 2018.

Fiecare Atelier de Formare va dura cca 6 ore (aprox 7 ore cu pauze). Taxa pentru participarea la un atelier este de 300 ron. Creditarea Atelierului cu credite EMC va fi anuntata in timp util.

Lectori acreditati: Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, Prof. Asoc. Dr. Corneliu Moldovan, Bio-fiz. Ioan Mamulas, Dr. Barbulescu Pantelimon, Prof. Dr. Andy Chirculescu, Dr. Gearavela George, Dr. Vali Gherman, Dr. Mezei Iosif, Dr. Agata Popa, Dr. Ene Ciprian, Dr. Razvan Ungureanu.

Primul atelier de formare:
LASERTERAPIA DE JOASA SI INFRAJOASA ENERGIE (3 ateliere) va avea loc in datele de: 7-8-9 septembrie, 2018 la Clinica de Medicina Integrativa "QI".
Autor: Prof.Asoc. Dr. Corneliu Moldovan

Programul evenimentului educational:
 1. BIOFOTONICA - APLICATII MEDICALE SI COMPLEMENTARE.
  Data: 7 septembrie, orele 9.00-16.00
 2. LASERTERAPIA DE JOASA SI INFRAJOASA ENERGIE IN PRACTICA MEDICALA. BAZELE BIOFIZICE SI BIOLOGICE. NOTIUNI DE FOTO-PROTECTIE. APLICATII PRACTICE SI DEMONSTRATII.
  Data: 8 septembrie, orele 9.00-16.00
 3. LASERACUPUNCTURA. PRINCIPII. BAZELE BIOFIZICE SI BIOLOGICE ALE PRACTICII LASER-ACUPUNCTURII. APLICATII PRACTICE SI DEMONSTRATII.
  Data: 9 septembrie, orele 9.00-16.00
PRESEDINTE SRAMMI
Dr. Corneliu Moldovan

Echipa de specialisti


Diana Niculescu o tanara kinetoterapeut ce aduce armonie in corpul oamenilor.Analiza tri-dimensionala neliniara (3D-NLS) Metatron/Diacom (hardware/software 2015) pentru stabilirea starii de sanatate actuale si a tendintelor viitoare, terapie bio-energetica de reechilibrare prin biorezonanta si bio-feedback interactiv (pacient-aparat-operator)Paranormal !!! Aurora Sitarus, parapsihologul care uimeste lumea medicala asociind boala cu triada materie-energie-informatie, ofera consultatii in cadrul Clinicii QI.


Incepand cu data de 01.09.2012 s-a alaturat echipei de medici ai clinicii Qi reputatul specialist Dr. Teodor Coldea.
 • medic primar medicina sportiva
 • competenta acupunctura
 • competenta medicina ayurvedica
 • licentiat sociologie-psihologie

Salutam prezenta fizicianului Ioan Mamulas alaturi de echipa de medici ai Clinicii Qi.

intreaba specialistul
Aparitii tv

Lista alfabetica de afectiuni

Medicii nostri recomanda

Celadrin capsule

Celadrin este un produs natural marca Smart Living, produs prin procesul de esterifiare a acizilor grasi. Produsul Celadrin reprezinta o matrice de acizi carbonici grasi care au fost stiintific prelucrati sa atinga eficienta maxima in ceea ce priveste mobilitatea incheieturilor si sanatatea lor.


InoCell

Inozitol & IP6 previne aparitia si impiedica evolutia cancerului si, pe langa aceasta trasatura de baza, are si o serie de alte efecte extraordinar de benefice pentru organism (intareste imunitatea, protejeaza structurile celulare impotriva deteriorarii, reduce toxicitatea chimioterapiei, regenereaza ficatul, etc).


Turmalina

TURMALINA este o piatra semipretioasa cu proprietati curative exceptionale, proprietati care nu se mai regasesc la niciun alt material de pe planeta.

Turmalina este singura piatră permanent încărcată electric şi din acest motiv este denumită "magnetul cristalin". Fiind un element natural, turmalina nu are efecte secundare. În corpul fiecărei persoane există curent electric, fie încărcat pozitiv fie negativ cu încarcatură de 0.06 mA. Cristalele de turmalină produc curent exact cu aceeaşi încărcătură electrică şi acest lucru face posibilă echilibrarea energetică a persoanei. Turmalina este singurul mineral care funcţionează ca o sursă durabilă de energie. Aceasta produce ioni negativi şi energie termică joasă astfel creând energie naturală

Serviciu inactiv: www.clinicaqi.ro