Pacientul si medicul
sunt parteneri
in procesul de vindecare!
Clinica QI

Metode diagnosticare

 • METODA TRADITIONALA

  Consultatia in medicina traditionala este bazata pe interogarea pacientului, pe inspectie, pe ascultatie, pe palpare, pe examinarea limbii, a pulsului, a pielii si a tonusului muscular, a starii de sanatate generala a pacientului, se obtin astfel informatiile necesare pentru stabilirea unui diagnostic holistic corect, baza pentru un tratament eficient.
 • DIAGNOSTICAREA ENERGETICA

  Tehnicile bio-energetice de diagnosticare instrumentala, bazate pe Medicina Traditionala Extrem Orientala si pe principiile Acupuncturii, sunt tehnici eficiente de screening, neinvazive si reproductibile. Exemple de metode de diagnostic bio-energetic:
  1. 1. Masurarea micropotentialelor punctelor JING DISTALE (puncte de acupunctura situate la extremitatile ungheale a palmelor si plantelor)
  2. 2. Masurarea micropotentialelor, impedantei si a temperaturii punctelor de acupunctura
  3. 3. Reactometria neurovegetativa cutanata (pulsograma, microcirculatia periferica, reflexe vegetative)
  4. 4. Termografia in infrarosu, de contact sau cu cristale lichide
  5. 5. Masuratori somatografice, de biorezonanta si de screening electro-dermal
   • - Electrosomatografia
   • - Metoda "Dr. Voll"; "Dr. Morel"; "Dr. Nogier"
   • - Tehnici si Metode de Biorezonanta
   • - Tehnica si Metoda Rife
  6. 6. Metode Electrografice in Electroluminiscenta (metoda KIRLIAN; metoda Electronografica)
  7. 7. Diagnosticarea prin G.D.V. (metoda de vizualizare energetica a organismului)
  8. 8. Iridodiagnosticul (metodă de observare, ce constă în examinarea irisului pentru a diagnostica dezechilibrele energetice din organism)
 • Metode de diagnosticare neinvazive
 • ECOGRAFIE E.K.G

  Ecografia este o investigatie non-invaziva ce permite vizualizarea mai multor organe interne sau a unui embrion/făt cu ajutorul ultrasunetelor. Datorita simplitatii si a caracterului non-invaziv, ecografia este adesea prima investigatie efectuata de medic pentru stabilirea unui diagnostic.
 • MASURATORI ELECRODERMALE

  Masurarea partial electrica in punctele specifice ale microsistemelor.Microsistemele sunt proiectii ale organelor umane in zone bine definite ale corpului (palme, ureche, scalp, talpa)

Echipa de specialisti


Diana Niculescu o tanara kinetoterapeut ce aduce armonie in corpul oamenilor.Analiza tri-dimensionala neliniara (3D-NLS) Metatron/Diacom (hardware/software 2015) pentru stabilirea starii de sanatate actuale si a tendintelor viitoare, terapie bio-energetica de reechilibrare prin biorezonanta si bio-feedback interactiv (pacient-aparat-operator)Paranormal !!! Aurora Sitarus, parapsihologul care uimeste lumea medicala asociind boala cu triada materie-energie-informatie, ofera consultatii in cadrul Clinicii QI.


Incepand cu data de 01.09.2012 s-a alaturat echipei de medici ai clinicii Qi reputatul specialist Dr. Teodor Coldea.
 • medic primar medicina sportiva
 • competenta acupunctura
 • competenta medicina ayurvedica
 • licentiat sociologie-psihologie

Salutam prezenta fizicianului Ioan Mamulas alaturi de echipa de medici ai Clinicii Qi.

intreaba specialistul
Aparitii tv

Lista alfabetica de afectiuni

Medicii nostri recomanda

Celadrin capsule

Celadrin este un produs natural marca Smart Living, produs prin procesul de esterifiare a acizilor grasi. Produsul Celadrin reprezinta o matrice de acizi carbonici grasi care au fost stiintific prelucrati sa atinga eficienta maxima in ceea ce priveste mobilitatea incheieturilor si sanatatea lor.


InoCell

Inozitol & IP6 previne aparitia si impiedica evolutia cancerului si, pe langa aceasta trasatura de baza, are si o serie de alte efecte extraordinar de benefice pentru organism (intareste imunitatea, protejeaza structurile celulare impotriva deteriorarii, reduce toxicitatea chimioterapiei, regenereaza ficatul, etc).


Turmalina

TURMALINA este o piatra semipretioasa cu proprietati curative exceptionale, proprietati care nu se mai regasesc la niciun alt material de pe planeta.

Turmalina este singura piatră permanent încărcată electric şi din acest motiv este denumită "magnetul cristalin". Fiind un element natural, turmalina nu are efecte secundare. În corpul fiecărei persoane există curent electric, fie încărcat pozitiv fie negativ cu încarcatură de 0.06 mA. Cristalele de turmalină produc curent exact cu aceeaşi încărcătură electrică şi acest lucru face posibilă echilibrarea energetică a persoanei. Turmalina este singurul mineral care funcţionează ca o sursă durabilă de energie. Aceasta produce ioni negativi şi energie termică joasă astfel creând energie naturală

Serviciu inactiv: www.clinicaqi.ro