Pacientul si medicul
sunt parteneri
in procesul de vindecare!
Clinica QI

Specialist in reflexoterapie Daniela Petrache

Specialist in reflexoterapie Daniela Petrache
Specialist in reflexoterapie

Masajul picioarelor dateaza de peste 5000 de ani, cand stramosii nostrii il practicau in Egiptul Antic si China.

La sfarsitul anilor 1800, europenii au inventat notiunea de reflexologie plecand de la constatarea ca prin aplicarea unei presiuni adecvate pe unele puncte si zone specifice, atat la picioare cat si pe maini, se genereaza persoanei respective importante beneficii pentru sanatate.

Beneficiile reflexoterapiei includ capacitatea de a stimula functiile nervoase, de a creste energia si de a stimula circulatia. Deasemenea, induce o stare profunda de relaxare, elimina toxinele si stimuleaza sistemul nervos central. Acest tip de masaj accelereaza recuperarea dupa o leziune sau o interventie chirurgicala, reduce tulburarile de somn si amelioreaza depresia, migrenele si durerea. In plus, poate ajuta la usurarea tratamentului diferitelor tipuri de cancer si chiar ajuta la ameliorarea durerii de sarcina, chiar si cea care survine dupa nastere.

Echipa de specialisti


Diana Niculescu o tanara kinetoterapeut ce aduce armonie in corpul oamenilor.Analiza tri-dimensionala neliniara (3D-NLS) Metatron/Diacom (hardware/software 2015) pentru stabilirea starii de sanatate actuale si a tendintelor viitoare, terapie bio-energetica de reechilibrare prin biorezonanta si bio-feedback interactiv (pacient-aparat-operator)Paranormal !!! Aurora Sitarus, parapsihologul care uimeste lumea medicala asociind boala cu triada materie-energie-informatie, ofera consultatii in cadrul Clinicii QI.


Incepand cu data de 01.09.2012 s-a alaturat echipei de medici ai clinicii Qi reputatul specialist Dr. Teodor Coldea.
  • medic primar medicina sportiva
  • competenta acupunctura
  • competenta medicina ayurvedica
  • licentiat sociologie-psihologie

Salutam prezenta fizicianului Ioan Mamulas alaturi de echipa de medici ai Clinicii Qi.

intreaba specialistul
Aparitii tv

Lista alfabetica de afectiuni

Medicii nostri recomanda

Celadrin capsule

Celadrin este un produs natural marca Smart Living, produs prin procesul de esterifiare a acizilor grasi. Produsul Celadrin reprezinta o matrice de acizi carbonici grasi care au fost stiintific prelucrati sa atinga eficienta maxima in ceea ce priveste mobilitatea incheieturilor si sanatatea lor.


InoCell

Inozitol & IP6 previne aparitia si impiedica evolutia cancerului si, pe langa aceasta trasatura de baza, are si o serie de alte efecte extraordinar de benefice pentru organism (intareste imunitatea, protejeaza structurile celulare impotriva deteriorarii, reduce toxicitatea chimioterapiei, regenereaza ficatul, etc).


Turmalina

TURMALINA este o piatra semipretioasa cu proprietati curative exceptionale, proprietati care nu se mai regasesc la niciun alt material de pe planeta.

Turmalina este singura piatră permanent încărcată electric şi din acest motiv este denumită "magnetul cristalin". Fiind un element natural, turmalina nu are efecte secundare. În corpul fiecărei persoane există curent electric, fie încărcat pozitiv fie negativ cu încarcatură de 0.06 mA. Cristalele de turmalină produc curent exact cu aceeaşi încărcătură electrică şi acest lucru face posibilă echilibrarea energetică a persoanei. Turmalina este singurul mineral care funcţionează ca o sursă durabilă de energie. Aceasta produce ioni negativi şi energie termică joasă astfel creând energie naturală

Serviciu inactiv: www.clinicaqi.ro