Pacientul si medicul
sunt parteneri
in procesul de vindecare!
Clinica QI

Dr. Corneliu Ion Moldovan

Doctor in Medicina
Directorul Institutului National de Medicina Complementara si Alternativa
Presedintele Societatii Romane de Acupunctura
Lector Senior Acupunctura si Terapie Laser de Putere Mica

ANALIZA OPT-DIMENSIONALA NELINIARA (8D-NLS) LRIS (hardware/software 2016)
pentru stabilirea starii de sanatate actuale si a tendintelor viitoare, prin bio-rezonanta, iridodiagnostic, analiza aurei, analiza bio-campului si analiza grupei sanguine. Terapie bio-energetica de reechilibrare prin biorezonanta si bio-feedback interactiv, recomandari si generare de remedii homeopate, testare compatibilitate alimente, medicamente si suplimente nutritionale
Interviu in exclusivitate cu prof. dr. Corneliu Moldovan, directorul Institutului National de Medicina Complementara si Alternativa: "Boala societatii noastre este stresul"

Doctorul Corneliu Moldovan a ajuns astazi, dupa ani si ani de practica si studiu, sa fie unul dintre cei mai renumiti medici in medicina complementara si alternativa din Romania. Practic, cu el incepe topul celor care, prin zeci si sute de procedee aplicate cu maiestrie, mergand de la stravechea acupunctura si pana la ultramoderna laserpunctura, pot face ca bolile din organismul uman sa dispara la fel de repede cum au aparut. Profesorul Moldovan a fost de acord sa dezvaluie cateva din "misterele" medicinei alternative si complementare, precum si amanunte din indelungata sa activitate intr-un interviu exclusiv pentru PUTEREA
citeste mai departe


Interviu Prof. Dr. Cornel Moldovan (www.almalife.ro)

Stimate domnule prof. dr Corneliu Moldovan, sunteti atat medic oncolog cat si specialist in medicina traditionala, complementara si acupunctura. Cum ati defini d-voastra cancerul dupa o vasta experienta in acest domeniu?
R: Denumirea de CANCER provine din latina (rac), acesta fiind termenul utilizat in antichitate pentru malignitate, cea mai familiara caracterizare a cancerului care are propietatile de anaplazie (pierderea diferentierii celulare, activitate mitotica ridicata si morfologie celulara anormala), invazivitate si metastazare. Cancerul poate fi denumit NEOPLAZIE sau NEOPLASM (in traducere: crestere noua), cancerul poate fi denumit TUMORA MALIGNA pentru a fi deosebit de TUMORA BENIGNA (tumoare care nu este cancer si nu are caracteristicile acestuia, este lipsita de gravitate si este curabila). Cancerul este in esenta: "o crestere anormala a celulelor care au tendinta de a prolifera intr-un mod necontrolat, au tendinta sa invadeze tesuturile inconjuratoare si in unele cazuri sa metastazeze (sa se raspandeasca) la distanta pe calea sistemului circulator sanguin si limfatic. Cancerul nu este o singura boala - este un grup de mai mult de 100 de boli distincte si diferite[...] citeste mai departe

Echipa de specialisti


Diana Niculescu o tanara kinetoterapeut ce aduce armonie in corpul oamenilor.Analiza tri-dimensionala neliniara (3D-NLS) Metatron/Diacom (hardware/software 2015) pentru stabilirea starii de sanatate actuale si a tendintelor viitoare, terapie bio-energetica de reechilibrare prin biorezonanta si bio-feedback interactiv (pacient-aparat-operator)Paranormal !!! Aurora Sitarus, parapsihologul care uimeste lumea medicala asociind boala cu triada materie-energie-informatie, ofera consultatii in cadrul Clinicii QI.


Incepand cu data de 01.09.2012 s-a alaturat echipei de medici ai clinicii Qi reputatul specialist Dr. Teodor Coldea.
  • medic primar medicina sportiva
  • competenta acupunctura
  • competenta medicina ayurvedica
  • licentiat sociologie-psihologie

Salutam prezenta fizicianului Ioan Mamulas alaturi de echipa de medici ai Clinicii Qi.

intreaba specialistul
Aparitii tv

Lista alfabetica de afectiuni

Medicii nostri recomanda

Celadrin capsule

Celadrin este un produs natural marca Smart Living, produs prin procesul de esterifiare a acizilor grasi. Produsul Celadrin reprezinta o matrice de acizi carbonici grasi care au fost stiintific prelucrati sa atinga eficienta maxima in ceea ce priveste mobilitatea incheieturilor si sanatatea lor.


InoCell

Inozitol & IP6 previne aparitia si impiedica evolutia cancerului si, pe langa aceasta trasatura de baza, are si o serie de alte efecte extraordinar de benefice pentru organism (intareste imunitatea, protejeaza structurile celulare impotriva deteriorarii, reduce toxicitatea chimioterapiei, regenereaza ficatul, etc).


Turmalina

TURMALINA este o piatra semipretioasa cu proprietati curative exceptionale, proprietati care nu se mai regasesc la niciun alt material de pe planeta.

Turmalina este singura piatră permanent încărcată electric şi din acest motiv este denumită "magnetul cristalin". Fiind un element natural, turmalina nu are efecte secundare. În corpul fiecărei persoane există curent electric, fie încărcat pozitiv fie negativ cu încarcatură de 0.06 mA. Cristalele de turmalină produc curent exact cu aceeaşi încărcătură electrică şi acest lucru face posibilă echilibrarea energetică a persoanei. Turmalina este singurul mineral care funcţionează ca o sursă durabilă de energie. Aceasta produce ioni negativi şi energie termică joasă astfel creând energie naturală