Pacientul si medicul
sunt parteneri
in procesul de vindecare!
Clinica QI

Dr. Teodor Coldea

Dr. Teodor Coldea
  • medic primar medicina sportiva
  • competenta acupunctura
  • competenta medicina ayurvedica
  • competenta biorezonanta
  • licentiat sociologie-psihologie

De vorba cu dl. dr. Teodor Coldea

Despre acupunctura cu Dr. Teodor Coldea - partea 1-a Despre acupunctura cu Dr. Teodor Coldea - partea 2-a Despre acupunctura cu Dr. Teodor Coldea - partea 3-a Omul intre cer si pamant - Dr. Teodor Coldea - 6TV - 2015.02.27

1 2 3 4 5

 Miopie copii (19.05.2015)

Buna ziua! Aveti rezultate in incetinirea progresiei miopiei la copii?: citeste mai departe cancer mamar? (27.02.2015)

Buna ziua, Este vorba de mama mea, in varsta de 71 ani. Acum 11 ani a fost diagnosticata cu carcinom benign situat pe canalul galactofor. Intre timp s-au adunat 2 preinfacte,... citeste mai departe Frica (05.02.2015)

Buna ziua, sunt femeie, am 56 de ani si mor de frica ! Imi este frica de orice ! Asta mi se intampla de o vreme, probabil ca mai inainte cu mult ca eu sa-mi dau seama. Cand suna... citeste mai departe Lordoza Lombara (08.01.2015)

Buna seara domn. doctor. Am varsta de 18 ani aproape si eram innebunit sa fac sala. Nu foloseam deloc centura..pana au aparut niste dureri pe testicul se lasau pe picior..Am... citeste mai departe Acupunctura si acupresura in bolile autoimune (23.07.2014)

Buna ziua ,domnule dr! Am o intrebare daca se poate, e posibil sa fie eliminate bolile autoimune (tiroidita autoimuna- descoperita in 2002 si diabet tip1-descoperit in... citeste mai departe dureri genunchi (14.05.2014)

Buna seara. Am o problema de aproximativ un an de zile. Durerile de genunchi ma tintuiesc la pat. Am incercat multe tratamente dar nu au dat rezultat.Reumatologie, neurologie,... citeste mai departe dureri genunchi (14.05.2014)

Buna seara. Am o problema de aproximativ un an de zile. Durerile de genunchi ma tintuiesc la pat. Am incercat multe tratamente dar nu au dat rezultat.Reumatologie, neurologie,... citeste mai departe Hipoglicemia (18.04.2014)

Buna ziua, Am scaderi de glicemie, am fost la diabetolog, am facut si o glicemie provocata...la un moment dat am avut glicemia 62. Doctora mi-a recomandat sa fac urmatoarele... citeste mai departe ganduri (27.03.2014)

Ce e acupunctura? Acupunctura vindeca gandurile negre? citeste mai departe insomnie+dureri de colana, umeri, solduri (18.03.2014)

Buna ziua, Dle Doctor Coldea va rog sa aveti amabilitatea sa imi raspundeti daca insomnia cronica severa de care sufar de mai bine de 8 ani se poate vindeca? S-a datorat unor... citeste mai departe tratamentul psoriasisului (10.03.2014)

Buna dimineata dl doctor Coldea, am un psoriasis diagosticat cu ani buni in urma, pe suprafete restranse, in zone diferite ale corpului (exceptand zona occipitala, se... citeste mai departe acupunctura (07.03.2014)

Mama mea, 64 de ani, a fost diagnosticata cu coxatroza bilaterala si lombosciatalgie substanta vertebrala (retrolistezis vertebrele L1 L2 si anterolistezis L4 L5). Durerile au... citeste mai departe acupunctura retrolistezis (07.03.2014)

Mama mea, 64 de ani, a fost diagnosticata cu coxatroza bilaterala si lombosciatalgie substanta vertebrala (retrolistezis vertebrele L1 L2 si anterolistezis L4 L5). Durerile au... citeste mai departe acupunctura retrolistezis (07.03.2014)

Mama mea, 64 de ani, a fost diagnosticata cu coxatroza bilaterala si lombosciatalgie substanta vertebrala (retrolistezis vertebrele L1 L2 si anterolistezis L4 L5). Durerile au... citeste mai departe1 2 3 4 5

Programari

Contactati-ne 021-252.35.35
073-132.24.70
office@clinicaqi.ro

Echipa de specialisti


Diana Niculescu o tanara kinetoterapeut ce aduce armonie in corpul oamenilor.Analiza tri-dimensionala neliniara (3D-NLS) Metatron/Diacom (hardware/software 2015) pentru stabilirea starii de sanatate actuale si a tendintelor viitoare, terapie bio-energetica de reechilibrare prin biorezonanta si bio-feedback interactiv (pacient-aparat-operator)Paranormal !!! Aurora Sitarus, parapsihologul care uimeste lumea medicala asociind boala cu triada materie-energie-informatie, ofera consultatii in cadrul Clinicii QI.


Incepand cu data de 01.09.2012 s-a alaturat echipei de medici ai clinicii Qi reputatul specialist Dr. Teodor Coldea.
  • medic primar medicina sportiva
  • competenta acupunctura
  • competenta medicina ayurvedica
  • licentiat sociologie-psihologie

Salutam prezenta fizicianului Ioan Mamulas alaturi de echipa de medici ai Clinicii Qi.

intreaba specialistul
Aparitii tv

Lista alfabetica de afectiuni

Medicii nostri recomanda

Celadrin capsule

Celadrin este un produs natural marca Smart Living, produs prin procesul de esterifiare a acizilor grasi. Produsul Celadrin reprezinta o matrice de acizi carbonici grasi care au fost stiintific prelucrati sa atinga eficienta maxima in ceea ce priveste mobilitatea incheieturilor si sanatatea lor.


InoCell

Inozitol & IP6 previne aparitia si impiedica evolutia cancerului si, pe langa aceasta trasatura de baza, are si o serie de alte efecte extraordinar de benefice pentru organism (intareste imunitatea, protejeaza structurile celulare impotriva deteriorarii, reduce toxicitatea chimioterapiei, regenereaza ficatul, etc).


Turmalina

TURMALINA este o piatra semipretioasa cu proprietati curative exceptionale, proprietati care nu se mai regasesc la niciun alt material de pe planeta.

Turmalina este singura piatră permanent încărcată electric şi din acest motiv este denumită "magnetul cristalin". Fiind un element natural, turmalina nu are efecte secundare. În corpul fiecărei persoane există curent electric, fie încărcat pozitiv fie negativ cu încarcatură de 0.06 mA. Cristalele de turmalină produc curent exact cu aceeaşi încărcătură electrică şi acest lucru face posibilă echilibrarea energetică a persoanei. Turmalina este singurul mineral care funcţionează ca o sursă durabilă de energie. Aceasta produce ioni negativi şi energie termică joasă astfel creând energie naturală