Pacientul si medicul
sunt parteneri
in procesul de vindecare!
Clinica QI

Medicina de reglare biologica

Social

Este o metoda de tratament inovatorie, bazata pe ani de studii clinice si de laborator. reprezinta cea mai moderna forma de integrare a medicinii conventionale si a homeopatiei.

Metoda include cele mai recente cunostinte despre homeopatie, homotoxicologie, psiho-neuro-endocrino-imunologie si nutritie. Abordarea inovatoare combina elementele esentiale ale homeopatiei si alopatiei; integrand elementele alopatice legate de tehnologia diagnostica si fiziologia moderna si bazandu-se pe efectele terapeutice demonstrate ale homeopatiei.

Medicina reglarii fiziologice adauga homeopatiei clasice un nou concept terapeutic de reechilibrare fiziologica

ROLUL TERAPIEI DE REGLARE FIZIOLOGICA

 • Detoxifierea specifica si stimularea functiei lor excretorii si de detoxifiere
 • Modularea axei Psiho - Neuro - Endocrino - Imunologica in ambele directii (psihosomatica si somatopsihica)
 • Suportul metabolic celular
 • Regenerare, reparare, vindecare
 • Substantele au in compozitie vitamine, minerale, extracte de tesuturi specifice, produsi intermediari ai ciclului Krebs, hormoni, neuropeptide, neurotransmititori, factori de crestere, citokine etc.
 • Toti acesti compusi sunt extrem de importanti pentru functionarea normala a organismului uman, sunt in concentratii homeopate si de origine naturala.
 • Medicamentele se administreaza in puncte de acupunctura sau puncte triger, in functie de nevoile pacientului.

Echipa de specialisti


Diana Niculescu o tanara kinetoterapeut ce aduce armonie in corpul oamenilor.Analiza tri-dimensionala neliniara (3D-NLS) Metatron/Diacom (hardware/software 2015) pentru stabilirea starii de sanatate actuale si a tendintelor viitoare, terapie bio-energetica de reechilibrare prin biorezonanta si bio-feedback interactiv (pacient-aparat-operator)Paranormal !!! Aurora Sitarus, parapsihologul care uimeste lumea medicala asociind boala cu triada materie-energie-informatie, ofera consultatii in cadrul Clinicii QI.


Incepand cu data de 01.09.2012 s-a alaturat echipei de medici ai clinicii Qi reputatul specialist Dr. Teodor Coldea.
 • medic primar medicina sportiva
 • competenta acupunctura
 • competenta medicina ayurvedica
 • licentiat sociologie-psihologie

Salutam prezenta fizicianului Ioan Mamulas alaturi de echipa de medici ai Clinicii Qi.

intreaba specialistul
Aparitii tv

Lista alfabetica de afectiuni

Medicii nostri recomanda

Celadrin capsule

Celadrin este un produs natural marca Smart Living, produs prin procesul de esterifiare a acizilor grasi. Produsul Celadrin reprezinta o matrice de acizi carbonici grasi care au fost stiintific prelucrati sa atinga eficienta maxima in ceea ce priveste mobilitatea incheieturilor si sanatatea lor.


InoCell

Inozitol & IP6 previne aparitia si impiedica evolutia cancerului si, pe langa aceasta trasatura de baza, are si o serie de alte efecte extraordinar de benefice pentru organism (intareste imunitatea, protejeaza structurile celulare impotriva deteriorarii, reduce toxicitatea chimioterapiei, regenereaza ficatul, etc).


Turmalina

TURMALINA este o piatra semipretioasa cu proprietati curative exceptionale, proprietati care nu se mai regasesc la niciun alt material de pe planeta.

Turmalina este singura piatră permanent încărcată electric şi din acest motiv este denumită "magnetul cristalin". Fiind un element natural, turmalina nu are efecte secundare. În corpul fiecărei persoane există curent electric, fie încărcat pozitiv fie negativ cu încarcatură de 0.06 mA. Cristalele de turmalină produc curent exact cu aceeaşi încărcătură electrică şi acest lucru face posibilă echilibrarea energetică a persoanei. Turmalina este singurul mineral care funcţionează ca o sursă durabilă de energie. Aceasta produce ioni negativi şi energie termică joasă astfel creând energie naturală

Serviciu inactiv: www.clinicaqi.ro