Pacientul si medicul
sunt parteneri
in procesul de vindecare!
Clinica QI

Ce este homeopatia si ce se poate trata cu ea

Autor: Agatha Vasai, Doctor in stiinte medicale


Social

Homeopatia este o metoda terapeutica de stimulare a fortei vitale, adica marirea potentialului de sanatate a omului bolnav folosind remedii homeopate.
Actiunea si dozajul remediilor homeopate se adapteaza la frecventa de vibratie a fortei vitale a organismului viu, in scopul vindecarii.

Remediile se prepara pornind de la substante naturale, majoritatea plante, dar si minerale sau produse de origine animala (chiar unele veninuri folosite si in alte terapii). Prin diluare si dinamizare progresiva intr-o solutiealcoolica se obtin diferite potente ale unui remediu.
Acest proces numit potentare sau dinamizare face ca substantele crude de la care s-a pornit sa dobandeasca proprietati terapeutice noi. De aceea remediile sunt mai eficiente decat, de exemplu, ceaiurile preparate din aceleasi plante.Remediile homeopate- sunt strict naturale, obtinute din plante, minerale, tesuturi si secretii animale.


CE SE POATE TRATA PRIN HOMEOPATIE ?

Orice afectiune, acuta sau cronica, poate fi abordata homeopatic. Remediile se pot folosi chiar in situatiile in care administrarea medicamentelor trebuie evitata: sarcina, alaptare, alergie la medicamente, etc.

Homeopatia se adreseaza tuturor categoriilor de varsta de la sugari pana la varstnici.

Ameliorarea sau vindecarea depind de multi factori: vitalitatea, varsta, stilul de viata, alimentatia medicamentele folosite, durata bolii, etc.

Priza de medicamente homeopatice nu este incompatibila cu alte medicamente, in special alopate, actiunea lor nesituandu-se la acelasi nivel, dar permitand adesea o sinergie.

Medicamentele homeopate corect administrate nu determina reactii adverse.

Rezultatele terapeutice sunt adesea spectaculoase.

Adaugarea unui remediu constitutional reduce recurentele

Remediile au un pret semnificativ accesibil

Vindecarea este rapida si blanda, nesolicitand sau inhiband mecanismele fiziologice ale organismului

In cazul patologiilor grave, cand organismul are capacitate redusa de a raspunde tratamentului homeopat acesta poate ajuta alaturi de tratamentul clasic.

Homeopatia este complementara alopatiei.

Folosind atat medicamente alopate cat si homeopatte, se obtin:inlaturarea barierelor artificiale dintre alopatie si homeopatie, cu imbunatatirea performantelor ambelor,  largirea posibilitatilor terapeutice , gasirea unei noi solutii terapeutice pentru unele boli care, fie nu au tratament, fie sunt intratabile .

Dr. Agatha Vasai,
Doctor in stiinte medicale

Echipa de specialisti


Diana Niculescu o tanara kinetoterapeut ce aduce armonie in corpul oamenilor.Analiza tri-dimensionala neliniara (3D-NLS) Metatron/Diacom (hardware/software 2015) pentru stabilirea starii de sanatate actuale si a tendintelor viitoare, terapie bio-energetica de reechilibrare prin biorezonanta si bio-feedback interactiv (pacient-aparat-operator)Paranormal !!! Aurora Sitarus, parapsihologul care uimeste lumea medicala asociind boala cu triada materie-energie-informatie, ofera consultatii in cadrul Clinicii QI.


Incepand cu data de 01.09.2012 s-a alaturat echipei de medici ai clinicii Qi reputatul specialist Dr. Teodor Coldea.
  • medic primar medicina sportiva
  • competenta acupunctura
  • competenta medicina ayurvedica
  • licentiat sociologie-psihologie

Salutam prezenta fizicianului Ioan Mamulas alaturi de echipa de medici ai Clinicii Qi.

intreaba specialistul
Aparitii tv

Lista alfabetica de afectiuni

Medicii nostri recomanda

Celadrin capsule

Celadrin este un produs natural marca Smart Living, produs prin procesul de esterifiare a acizilor grasi. Produsul Celadrin reprezinta o matrice de acizi carbonici grasi care au fost stiintific prelucrati sa atinga eficienta maxima in ceea ce priveste mobilitatea incheieturilor si sanatatea lor.


InoCell

Inozitol & IP6 previne aparitia si impiedica evolutia cancerului si, pe langa aceasta trasatura de baza, are si o serie de alte efecte extraordinar de benefice pentru organism (intareste imunitatea, protejeaza structurile celulare impotriva deteriorarii, reduce toxicitatea chimioterapiei, regenereaza ficatul, etc).


Turmalina

TURMALINA este o piatra semipretioasa cu proprietati curative exceptionale, proprietati care nu se mai regasesc la niciun alt material de pe planeta.

Turmalina este singura piatră permanent încărcată electric şi din acest motiv este denumită "magnetul cristalin". Fiind un element natural, turmalina nu are efecte secundare. În corpul fiecărei persoane există curent electric, fie încărcat pozitiv fie negativ cu încarcatură de 0.06 mA. Cristalele de turmalină produc curent exact cu aceeaşi încărcătură electrică şi acest lucru face posibilă echilibrarea energetică a persoanei. Turmalina este singurul mineral care funcţionează ca o sursă durabilă de energie. Aceasta produce ioni negativi şi energie termică joasă astfel creând energie naturală

Serviciu inactiv: www.clinicaqi.ro