Pacientul si medicul
sunt parteneri
in procesul de vindecare!
Clinica QI

Despre noi

Centrul de Medicina Integrativa Qi" s-a infiintat in 2010 avand la baza o echipa de medici si oameni de afaceri ce isi doreau sa faca o schimbare a calitatii serviciilor medicale din Romania. 

Din multitudinea de propuneri a fost ales conceptul de "Medicina integrativa" care combina medicina alopata cu terapiile medicinii alternative si complementare, obiectivul fiind imbunatatirea starii de sanatate a fiecarui pacient care apeleaza la serviciile clinicii noastre.

Conceptul nostru pune acentul pe vindecarea mintii, corpului si spiritului ca un tot unitar. In filozofia orientala energia Qi este forta vietii care sta la baza tuturor lucrurilor si fiintelor, poate fi definita drept un camp informational care leaga toate fiintele intre ele si cu mediul inconjurator. Prin terapiile practicate se urmareste echilibrarea energiei corpului si in final vindecarea.

Medicii nostrii imbina experienta milenara a acupuncturii si practicilor fitoterapice cu metodele moderne de investigatie. In cadrul anumitor terapii alternative recomandam remedii naturiste care au rolul de a stimula sistemul imunitar, conducând la nivele ridicate ale anticorpilor si la o rezistenţă crescută la infecţii, ajutand astfel in preventia anumitor boli. 

Prin activitatea centrului ne mai propunem sa prevenim si sa vindecam principalele boli care provin din stilul de viata negativ al omului modern, boli care fac parte din categoria afectiunilor cronice degenerative ce sunt produse prin contributia imbinata a doua tipuri mari de factori: pe de-o parte sunt factorii ereditari, pe de alta sunt cei care provin din mediul de viata modern. 
Asupra predispozitiei ereditare, pentru moment este destul de greu de intervenit, in schimb, factorii care provin din mediul ambiant ii analizam si ii cunoastem din ce in ce mai bine din punct de vedere stiintific.  

Astfel tratam obezitatea si bolile metabolice, hipertensiunea arteriala si principalele boli cardiovasculare, cancer, maladii respiratorii, neuropsihice, tulburari musculo-scheletice etc. intrucat ritmul in care cresc si problemele pe care le ridica starnesc o ingrijorare din ce in ce mai adanca. 

Nu ne-am propus sa fim primii ci doar sa raspundem mai bine nevoilor pacientilor nostrii avand in echipa cei mai buni medici specialisti ai medicinii complementare.

Astfel prin consultatia la un medic ce practica medicina alternativa sau terapiile complementare, pacientul poate sa-si ajusteze stilul de viata, sa-si imbunatateasca starea de sanatate, sa previna aparitia altor afectiuni si de ce nu, sa-si prelungeasca viata.
Medicina integrativa este o practica orientata “spre vindecare”, ceea ce presupune inclusiv preventia aparitiei bolii si obtinerea unui status optim de sanatate.
Experienta ne arata ca acest deziderat nu poate fi obtinut decat printr-un “mariaj” intre medicina conventionala si alte metode de tratament neconventionale, alternative, chiar facand  parte din medicina traditionala chineza, dar si altele mai noi: homeopatia, iridologia, osteopatia, etc.
Chiar daca medicina integrativa nu are scheme standardizate de tratament, clasificari riguroase precum medicina alopata, totusi aceasta are niste principii care trebuie respectate.
Medicina Integrativa implica pe langa o relatie de incredere, empatie si mai ales de confidentialitate  medic-pacient, o mai buna cunoastere a influentelor pe care le exercita mintea, spiritul, asupra fizicului. In acest context anamneza contine si elemente care se refera la cultura, religia, stilul de viata, relatiile familiale si sociale ale pacientului. Se considera ca doar asa pot fi identificati factorii care determina aparitia bolilor si evolutia lor.

PACIENTUL SI MEDICUL SUNT PARTENERI IN PROCESUL DE VINDECARE !

Medicina Integrativa nu trebuie sa fie altceva decat stiinta! 
La noi in clinica ea se practica numai de medici atestati in terapii complementare si alternative deoarece medicina este bazata pe stiinta si cunoastere.

Echipa de specialisti


Diana Niculescu o tanara kinetoterapeut ce aduce armonie in corpul oamenilor.Analiza tri-dimensionala neliniara (3D-NLS) Metatron/Diacom (hardware/software 2015) pentru stabilirea starii de sanatate actuale si a tendintelor viitoare, terapie bio-energetica de reechilibrare prin biorezonanta si bio-feedback interactiv (pacient-aparat-operator)Paranormal !!! Aurora Sitarus, parapsihologul care uimeste lumea medicala asociind boala cu triada materie-energie-informatie, ofera consultatii in cadrul Clinicii QI.


Incepand cu data de 01.09.2012 s-a alaturat echipei de medici ai clinicii Qi reputatul specialist Dr. Teodor Coldea.
  • medic primar medicina sportiva
  • competenta acupunctura
  • competenta medicina ayurvedica
  • licentiat sociologie-psihologie

Salutam prezenta fizicianului Ioan Mamulas alaturi de echipa de medici ai Clinicii Qi.

intreaba specialistul
Aparitii tv

Lista alfabetica de afectiuni

Medicii nostri recomanda

Celadrin capsule

Celadrin este un produs natural marca Smart Living, produs prin procesul de esterifiare a acizilor grasi. Produsul Celadrin reprezinta o matrice de acizi carbonici grasi care au fost stiintific prelucrati sa atinga eficienta maxima in ceea ce priveste mobilitatea incheieturilor si sanatatea lor.


InoCell

Inozitol & IP6 previne aparitia si impiedica evolutia cancerului si, pe langa aceasta trasatura de baza, are si o serie de alte efecte extraordinar de benefice pentru organism (intareste imunitatea, protejeaza structurile celulare impotriva deteriorarii, reduce toxicitatea chimioterapiei, regenereaza ficatul, etc).


Turmalina

TURMALINA este o piatra semipretioasa cu proprietati curative exceptionale, proprietati care nu se mai regasesc la niciun alt material de pe planeta.

Turmalina este singura piatră permanent încărcată electric şi din acest motiv este denumită "magnetul cristalin". Fiind un element natural, turmalina nu are efecte secundare. În corpul fiecărei persoane există curent electric, fie încărcat pozitiv fie negativ cu încarcatură de 0.06 mA. Cristalele de turmalină produc curent exact cu aceeaşi încărcătură electrică şi acest lucru face posibilă echilibrarea energetică a persoanei. Turmalina este singurul mineral care funcţionează ca o sursă durabilă de energie. Aceasta produce ioni negativi şi energie termică joasă astfel creând energie naturală

Serviciu inactiv: www.clinicaqi.ro