Pacientul si medicul
sunt parteneri
in procesul de vindecare!
Clinica QI

Medicina naturista

Social

Avantajul major al medicinii naturiste fata de medicina clasica (bazata pe medicamente de sinteza) este ca atunci cand apelezi la remediile 100% naturiste, vei avea deosebita surpriza sa observi nu doar ca acestea sunt foarte eficiente si 'isi fac treaba', dar chiar si ca nu vei avea de suferit de pe urma efectelor secundare!

Mai mult decat atat, folosind medicina naturista ai siguranta ca, atunci cand iti tratezi stomacul, nu vei imbolnavi ficatul, sau inima, sau cine stie ce altceva - si asa mai departe! Tratamentele naturiste sunt mult mai usor de asimilat de catre organismele noaste, si sunt si mult mai "prietenoase" cu acestea.
Natura ne pune la dispozitie zeci, sute, chiar mii de remedii pentru majoritatea afectiunilor de care suferim dar si ingredientele necesare pentru prepararea lor! 

Cu toate acestea, majoritatea mergem de obicei pe calea medicamentelor sintetice.

MEDICINA NATURISTA poate vindeca peste 80% din afectiunile de care suferi deja sau la care esti predispus! Iar altele pot ameliora mult simptome si dezechilibre sesizabile in corp.
Auzim peste tot ca este indicat sa ducem un stil de viata sanatos, sa mancam sanatos, sa avem obiceiuri sanatoase si asa mai departe. Insa in lumea in care traim astazi suntem expusi la zeci de factori nocivi in fiecare zi, cum ar fi: razele (prea puternice) ale soarelui, praful, poluarea cauzata de masini, expunerea la iradiatii cand stam in fata unui monitor sau televizor, stesul la care suntem supusi zilnic, microbi, virusuri, bacterii, fungi, paraziti si asa mai departe.

De ce este buna Medicina Naturista?

Medicina naturista este eficienta si non agresiva, insa de multe ori (din pacate) remediile medicinii naturiste sunt prea putin cunoscute. In schimb, ele sunt foarte usor de urmat, si majoritatea sunt bazate pe ingrediente aflate la indemana noasta! 

Tratamentele naturiste sunt adesea suprinzator de eficiente, si usor de urmat. Inca din cele mai vechi timpuri, ele au fost folosite cu rezultate foarte bune si din acest motiv reprezinta o sursa de sanatate la indemana tuturor!

Echipa de specialisti


Diana Niculescu o tanara kinetoterapeut ce aduce armonie in corpul oamenilor.Analiza tri-dimensionala neliniara (3D-NLS) Metatron/Diacom (hardware/software 2015) pentru stabilirea starii de sanatate actuale si a tendintelor viitoare, terapie bio-energetica de reechilibrare prin biorezonanta si bio-feedback interactiv (pacient-aparat-operator)Paranormal !!! Aurora Sitarus, parapsihologul care uimeste lumea medicala asociind boala cu triada materie-energie-informatie, ofera consultatii in cadrul Clinicii QI.


Incepand cu data de 01.09.2012 s-a alaturat echipei de medici ai clinicii Qi reputatul specialist Dr. Teodor Coldea.
  • medic primar medicina sportiva
  • competenta acupunctura
  • competenta medicina ayurvedica
  • licentiat sociologie-psihologie

Salutam prezenta fizicianului Ioan Mamulas alaturi de echipa de medici ai Clinicii Qi.

intreaba specialistul
Aparitii tv

Lista alfabetica de afectiuni

Medicii nostri recomanda

Celadrin capsule

Celadrin este un produs natural marca Smart Living, produs prin procesul de esterifiare a acizilor grasi. Produsul Celadrin reprezinta o matrice de acizi carbonici grasi care au fost stiintific prelucrati sa atinga eficienta maxima in ceea ce priveste mobilitatea incheieturilor si sanatatea lor.


InoCell

Inozitol & IP6 previne aparitia si impiedica evolutia cancerului si, pe langa aceasta trasatura de baza, are si o serie de alte efecte extraordinar de benefice pentru organism (intareste imunitatea, protejeaza structurile celulare impotriva deteriorarii, reduce toxicitatea chimioterapiei, regenereaza ficatul, etc).


Turmalina

TURMALINA este o piatra semipretioasa cu proprietati curative exceptionale, proprietati care nu se mai regasesc la niciun alt material de pe planeta.

Turmalina este singura piatră permanent încărcată electric şi din acest motiv este denumită "magnetul cristalin". Fiind un element natural, turmalina nu are efecte secundare. În corpul fiecărei persoane există curent electric, fie încărcat pozitiv fie negativ cu încarcatură de 0.06 mA. Cristalele de turmalină produc curent exact cu aceeaşi încărcătură electrică şi acest lucru face posibilă echilibrarea energetică a persoanei. Turmalina este singurul mineral care funcţionează ca o sursă durabilă de energie. Aceasta produce ioni negativi şi energie termică joasă astfel creând energie naturală

Serviciu inactiv: www.clinicaqi.ro