Pacientul si medicul
sunt parteneri
in procesul de vindecare!
Clinica QI
 • Homeopatie

  vezi toate articolele din categoria Homeopatie

  Homeopatia este o ramura a medicinei care se ocupa cu tratamentul bolilor prin stimularea capacitatii de vindecare a organismului precum şi cu prevenirea aparitiei afectiunilor la cei predispusi. Homeopatia poate fi aplicata atat curativ cat şi profilactic, adica ea poate fi folosita atat in tratamentul bolilor cat si în în prevenirea lor. Ea abordeaza omul ca intreg, incercînd sa trateze tinand cont de acest intreg si de evolutia sa dinamica. Homeopatia încearca sa surprinda nu numai boala, ci si înclinatia spre boala. Vindecarea este concepută în homeopatie ca o restaurare rapida, blanda şi permanenta a sanataţii prin anihilarea bolii în toata extinderea sa.
 • Acupunctura

  vezi toate articolele din categoria Acupunctura

  Acupunctura este un sistem complex de diagnosticare, tratare si prevenire a bolilor si ocupa un loc aparte in medicina traditionala. Principiile sale de actiune nu au nici o legatura cu structura anatomica a organismului si nici a sistemului nervos, circulator sau limfatic.Efectele terapeutice ale acupuncturii constau in deblocarea dezechilibrelor energetice ce apar in cadrul sistemului energetic.
 • Psihologie

  vezi toate articolele din categoria Psihologie

  "Sa merg la psiholog? Nu sunt nebun". Aceasta este mentalitatea romanilor atunci cand vine vorba despre consultarea unui psiholog. GRESIT mergem la psiholog atunci cand nu ne mai simptim in stare sa ne ajutam singuri.
  Atat cei mici cat si adultii au nevoie in egala masura de ajutorul unui specialist, indrumarea acestuia poate fi o alternativa la problemele ce se ivesc in viata fiecaruia.

Echipa de specialisti


Diana Niculescu o tanara kinetoterapeut ce aduce armonie in corpul oamenilor.Analiza tri-dimensionala neliniara (3D-NLS) Metatron/Diacom (hardware/software 2015) pentru stabilirea starii de sanatate actuale si a tendintelor viitoare, terapie bio-energetica de reechilibrare prin biorezonanta si bio-feedback interactiv (pacient-aparat-operator)Paranormal !!! Aurora Sitarus, parapsihologul care uimeste lumea medicala asociind boala cu triada materie-energie-informatie, ofera consultatii in cadrul Clinicii QI.


Incepand cu data de 01.09.2012 s-a alaturat echipei de medici ai clinicii Qi reputatul specialist Dr. Teodor Coldea.
 • medic primar medicina sportiva
 • competenta acupunctura
 • competenta medicina ayurvedica
 • licentiat sociologie-psihologie

Salutam prezenta fizicianului Ioan Mamulas alaturi de echipa de medici ai Clinicii Qi.

intreaba specialistul
Aparitii tv

Lista alfabetica de afectiuni

Medicii nostri recomanda

Celadrin capsule

Celadrin este un produs natural marca Smart Living, produs prin procesul de esterifiare a acizilor grasi. Produsul Celadrin reprezinta o matrice de acizi carbonici grasi care au fost stiintific prelucrati sa atinga eficienta maxima in ceea ce priveste mobilitatea incheieturilor si sanatatea lor.


InoCell

Inozitol & IP6 previne aparitia si impiedica evolutia cancerului si, pe langa aceasta trasatura de baza, are si o serie de alte efecte extraordinar de benefice pentru organism (intareste imunitatea, protejeaza structurile celulare impotriva deteriorarii, reduce toxicitatea chimioterapiei, regenereaza ficatul, etc).


Turmalina

TURMALINA este o piatra semipretioasa cu proprietati curative exceptionale, proprietati care nu se mai regasesc la niciun alt material de pe planeta.

Turmalina este singura piatră permanent încărcată electric şi din acest motiv este denumită "magnetul cristalin". Fiind un element natural, turmalina nu are efecte secundare. În corpul fiecărei persoane există curent electric, fie încărcat pozitiv fie negativ cu încarcatură de 0.06 mA. Cristalele de turmalină produc curent exact cu aceeaşi încărcătură electrică şi acest lucru face posibilă echilibrarea energetică a persoanei. Turmalina este singurul mineral care funcţionează ca o sursă durabilă de energie. Aceasta produce ioni negativi şi energie termică joasă astfel creând energie naturală

Serviciu inactiv: www.clinicaqi.ro