Pacientul si medicul
sunt parteneri
in procesul de vindecare!
Clinica QI

Acupunctura si efectele sale

Social

In contextul actual tot mai multi specialisti considera ca medicina alopata contemporana a atins apogeul dezvotarii sale, tratamentul medicamentos fiind folosit cu succes in rezolvarea multiplelor probleme medicale. 
 
Tratamentele recuperatorii ce folosesc diferiti factori fizici reduc sau indeparteaza suferinta produsa de boala, insa omul se afla in continuare in lupta cu durerea, boala si moartea. Cu toate ca mijloacele folosite sunt din ce in ce mai sofisticate si mai scumpe, omul nu iese intotdeauna invingator in aceasta lupta, astfel ca medicii trebuie sa aiba deschidere si catre alte mijloace terapeutice, nu atat de sofisticate, dar care si-au dovedit eficacitatea.
Pe langa mijloacele de investigare clinica, paraclinica si tratamente alopate este bine sa apelam si la mijloace terapeutice complementare care sunt eficiente in tratamentul diferitelor boli. 

In clinica de medicina integrativa QI  lucreaza o echipa multidisciplinara formata din medici de diferite specialitati, psihologi, kinetoterapeuti, care imbina tratamentele alopate cu cele ale  medicinei alternative.  Si nu numai  atat, incercam sa implementam metode moderne de tratament cu laser, cu aparate electroterapice, in tratamentele traditionale folosite in medicina orientala ( acupunctura ).
Deasemenea, diversificam practica acupuncturii traditionale prin folosirea altor microsisteme cum sunt: stimularea punctelor energetice din palme, de pe scalp, auriculare si prin alti stimuli (electrici, mecanici, luminosi). Imbinam tratamentele locale (electroterapie, ultrasunete, laser) cu stimularea punctelor de acupunctura la distanta.
Prin aceste metode ne adresam unei game foarte variate de suferinte, pornind de la sindroamele dureroase de diverse etiologii inflamatorii, care sunt cele mai frecvente, mergand la afectiuni ale organelor interne (cardio-vascular, digestiv, respirator, urinar), pana la simptomatologia determinata de stres cum ar fi : insomnia, frigiditatea, impotenta, depresia, etc.
Iata cum medicina complementara si alternativa poate oferi solutii viabile la problemele medicale tot mai numeroase ale pacientilor.


Dr. Barbulescu Cristian

Echipa de specialisti


Diana Niculescu o tanara kinetoterapeut ce aduce armonie in corpul oamenilor.Analiza tri-dimensionala neliniara (3D-NLS) Metatron/Diacom (hardware/software 2015) pentru stabilirea starii de sanatate actuale si a tendintelor viitoare, terapie bio-energetica de reechilibrare prin biorezonanta si bio-feedback interactiv (pacient-aparat-operator)Paranormal !!! Aurora Sitarus, parapsihologul care uimeste lumea medicala asociind boala cu triada materie-energie-informatie, ofera consultatii in cadrul Clinicii QI.


Incepand cu data de 01.09.2012 s-a alaturat echipei de medici ai clinicii Qi reputatul specialist Dr. Teodor Coldea.
  • medic primar medicina sportiva
  • competenta acupunctura
  • competenta medicina ayurvedica
  • licentiat sociologie-psihologie

Salutam prezenta fizicianului Ioan Mamulas alaturi de echipa de medici ai Clinicii Qi.

intreaba specialistul
Aparitii tv

Lista alfabetica de afectiuni

Medicii nostri recomanda

Celadrin capsule

Celadrin este un produs natural marca Smart Living, produs prin procesul de esterifiare a acizilor grasi. Produsul Celadrin reprezinta o matrice de acizi carbonici grasi care au fost stiintific prelucrati sa atinga eficienta maxima in ceea ce priveste mobilitatea incheieturilor si sanatatea lor.


InoCell

Inozitol & IP6 previne aparitia si impiedica evolutia cancerului si, pe langa aceasta trasatura de baza, are si o serie de alte efecte extraordinar de benefice pentru organism (intareste imunitatea, protejeaza structurile celulare impotriva deteriorarii, reduce toxicitatea chimioterapiei, regenereaza ficatul, etc).


Turmalina

TURMALINA este o piatra semipretioasa cu proprietati curative exceptionale, proprietati care nu se mai regasesc la niciun alt material de pe planeta.

Turmalina este singura piatră permanent încărcată electric şi din acest motiv este denumită "magnetul cristalin". Fiind un element natural, turmalina nu are efecte secundare. În corpul fiecărei persoane există curent electric, fie încărcat pozitiv fie negativ cu încarcatură de 0.06 mA. Cristalele de turmalină produc curent exact cu aceeaşi încărcătură electrică şi acest lucru face posibilă echilibrarea energetică a persoanei. Turmalina este singurul mineral care funcţionează ca o sursă durabilă de energie. Aceasta produce ioni negativi şi energie termică joasă astfel creând energie naturală

Serviciu inactiv: www.clinicaqi.ro